top of page

AJUTOR CLIENTI

 

Ai intrebari sau nelamuriri? Suntem mereu gata sa te ajutam! Suna-ne la

+40 760 993 439 sau trimite-ne un email la boutiqcuflori@gmail.com

Iti multumim pentru mesaj!

FAQ

SHIPPING
Cum livrati?
 

Toate livrarile de buchete si aranjamente florale le facem personal, nu prin curierat. Unul dintre livratorii nostrii preia buchetul sau aranjamentul de la atelier si il livreaza direct destinatarei / destinatarului, avand grija sa il transporte in conditii optime de temperatura pentru a-i pastra prospetimea.

 

 

Ce sunt intervalele de livrare?

Pentru a ne asigura ca buchetul sau aranjamentul floral ajunge la destinatar in perfecta stare am introdus cele 3 intervale de livrare. Tot ce ai de facut este sa-l selectezi pe acela cand stii ca destinatarul va fi gasit la adresa de livrare.

 

 

Care este politica de retur?

Florile sunt produse perisabile, ca atare nu pot fi returnate.

Daca, din motive obiective (flori stricate, nerespectarea retetarului ca numar de fire sau tip de flori, nerespectarea tipului de ambalaj) produsul primit nu corespunde cu cel comandat, va returnam intreagul pret in maximum 14 zile lucratoare.

Cum pot contacta livratorii?

Livratorii nostri nu pot fi contactati direct de catre client. Puteti sa ne contactati prin metodele din pagina <Contact> si noi le vom transmite mesajul dumneavoastra.

 

 

Vreau sa comand dar nu gasesc localitatea in lista de pe site.

Livram in Judetul Prahova, o parte din Dambovita si o parte din Buzau. Daca localitatea de destinatie nu este in lista contacteaza-ne prin oricare dintre metodele din pagina <Contact> si o vom adauga in cel mai scurt timp!

 

 

Cine este Boutique cu Flori?

Boutique cu Flori este denumirea comerciala sub care operam.

Societatea comerciala se numeste S.C. EVELENA BLOOM S.R.L., CUI RO 41666856, cu sediul in Paulesti, Toma Socolescu, Nr. 3, Prahova si punct de lucru in Bulevardul Republicii, 122, Bloc 16 B2, Parter, Ploiesti, Prahova.

Termene si Conditii

Termene si
Conditii

Acesti termeni si conditii se aplica utilizarii acestui site. Accesand acest site si/sau plasand o comanda sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile prezentate mai jos.

Inainte de a plasa o comanda, daca aveti intrebari referitoare la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile mentionate in sectiunea dedicata (Telefon: +40 760 993 439 sau e-mail: boutiqcuflori@gmail.com, orar Luni-Vineri 09:00-18:00, Sambata 10:00-18:00, Duminica 10:00-12:00)

Toate apelurile catre serviciile de asistenta pentru clienti vor fi percepute la tariful standard practicat de operatorul de telefonie la care sunteti abonat iar apelurile (atat de intrare cat si de iesire) pot fi inregistrate pentru monitorizarea calitatii serviciilor noastre si pentru imbunatatirea produselor si/sau serviciilor Boutique cu Flori.

Boutique cu Flori isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage termenii si conditiile in tot sau in parte. De aceea, va rugam sa consultati cu regularitate prevederile acestui document. In orice caz, versiunea actualizata a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor Site-ului.

Daca nu sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. De asemenea, daca, in orice moment, termenii si conditiile reglementate prin intermediul prezentului document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea boutiquecuflori.ro.

INDEX

1. DEFINITII SI INTERPRETARI 

2. ACCES 

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA 

4. MINORI 

5. CONTUL BOUTIQUE CU FLORI 

6. DECLARATII SI GARANTII 

7. CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE 

8. PRODUSE 

9. SERVICII 

10. PRETURI 

11. COMENZI 

12. PLATI 

13.  LIVRARE 

14. RETRAGERI SI ANULARI 

15. GARANTII

16. SOLUTIONAREA DISPUTELOR 

17. PARTENERI 

18. FORTA MAJORA 

19. RETELE DE SOCIALIZARE / SOCIAL MEDIA 

20. FRAUDA 

21. LIMITARI 

22. DISPOZITII FINALE 

 

 1.           DEFINITII SI INTERPRETARI

 

1.1.        Definitii 

1.1.1.    Boutique cu Flori, Compania sau Vanzatorul se refera la Evelena Bloom SRL, persoana juridica romana cu sediul in Paulesti, Strada Toma Socolescu, nr. 3, Jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/2826/2019;

1.1.2.    Site-ul, Platforma ori boutiquecuflori.ro se refera la domeniul www.boutiquecuflori.ro si/sau la subdomeniile dedicate;

1.1.3.    Vizitator desemneaza orice persoana care viziteaza Site-ul sau paginile noastre de social media, avand posibilitatea de a naviga pe www.boutiquecuflori.ro, de a plasa Comenzi, de a comunica cu noi prin intermediul Chat-ului, prin intermediul retelelor de socializare sau in alt mod;

1.1.4.    Utilizator se refera la orice Vizitator care a finalizat procesul de inregistrare a unui Cont Boutique cu Flori;

1.1.5.    Produse si/sau Servicii desemneaza orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizat de catre Boutique cu Flori ca urmare a Contractului incheiat intre Vanzator si Cumparator.

1.1.6.    Client sau Cumparator se refera la Vizitatorul sau Utilizatorul care plaseaza o comanda pe Site pentru a beneficia de Produse si/sau Servicii Boutique cu Flori, in schimbul pretului asociat respectivelor Produse si/sau Servicii Boutique cu Flori;

1.1.7.    Comanda se refera la un document electronic ce intervine intre Boutique cu Flori si Cumparator prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona Produse si/sau Servicii furnizate de Vanzator si de a proceda la plata acestora.

1.1.8.    Cont de utilizator sau Cont presupune sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre Client si/sau istoricul comenzilor, preferinte etc.

1.1.9.    Contract se refera la forma de comunicare electronica la distanta ce intervine intre Parti, prin care Vanzatorul valideaza comanda Clientului si isi exprima acordul cu privire la vanzarea/livrarea Produsului si/sau furnizarea Serviciului.

1.1.10.  Continut digital se refera la toate informatiile de orice tip si toate fisierele disponibile pe Site, sau afisate de Boutique cu Flori pe Paginile noastre de social media (cum ar fi fotografii, ilustratii, fisiere text, fisiere video si/sau audio, animatii, fisiere flash, fisiere de date si alte materiale, incluzand dar fara a se limita la imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe etc.) care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul unui terminal electronic;

1.1.11.  Comentariu sau Feedback se refera la orice apreciere, critica sau observatie furnizata de Vizitator sau Utilizator, ca urmare a navigarii pe Site si/sau ca urmare a achizitionarii de Bunuri si/sau Servicii, independent daca acestea sunt afisate pe Site ori pe paginile Boutique cu Flori disponibile pe retelele de socializare;

1.1.12.  Document se refera la Termenii si conditiile Boutiquecuflori.ro;

1.1.13.  GDPR se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului  European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;

1.1.14.  Legislatia specifica privind protectia datelor se refera la legislatia nationala si europeana in materia protectiei datelor, incluzand dar fara a se limita la GDPR;

1.1.15.  Operator de date desemneaza persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru scopul prezentului Document, aceasta sintagma se va referi la Boutique cu Flori; 

1.1.16.  Partener inseamna Persoana fizica/ juridica ce furnizeaza Produse si/sau presteaza Servicii in favoarea Vanzatorului;

1.1.17.  Newsletter se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Companie cu privire la noutatile referitoare la activitatea Boutique cu Flori, sfaturi despre plante si flori, informatii cu privire la Produse si/sau Servicii Boutique cu Flori si/sau  promotii desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea noastra cu referire la informatiile continute de acesta.

 

1.2.        Interpretare

1.2.1.    In interpretarea prezentului Document:

1.2.2.    Cuvintele la singular includ si pluralul si invers;

1.2.3.    Referirile la o persoana includ succesorii si cesionarii autorizati ai acesteia;

1.2.4.    Titlurile prezentului Document au un rol pur orientativ si nu vor afecta intelesul sau interpretarea Documentului;

1.2.5.    Preambulul si partea introductiva din cuprinsul prezentului Document fac parte integranta din acesta;

1.2.6.    Sectiunea Protectia Datelor constituie parte integranta din cuprinsul prezentului Document; De atfel, toate celelalte anunturi, politici, sectiuni sau alti termeni afisati deja pe Site consituite parte integranta din Termenii si Conditiile Boutiquecuflori.ro.

1.2.7.    In interpretarea prezentului Document, un gen il include si pe celalat;

1.2.8.    „Inclusiv” si expresii similare nu au sens limitativ ci exemplificativ;

2.          ACCES

2.1.        Accesul furnizat de Boutique cu Flori cu privire la acest Site este dedicat strict pentru vizitarea, utilizarea,  logarea, plasarea de comenzi, urmarirea acestora si/sau pentru a ne transmite Feedback.

2.2.        Utilizatorii/Vizitatorii Boutiquecuflori.ro isi asuma intreaga raspundere pentru accesarea si modalitatea de utilizare a acestui Site.

2.3.        Este interzisa utilizarea Site-ului in scopuri comerciale si/sau intr-o maniera contrara intereselor Companiei, fara acordul prealabil scris al Boutique cu Flori.

2.4.        Utilizatorii sau Vizitatorii Site-ului pot afisa, incarca, publica Comentarii si efectua recenzii ale Produselor si/sau Serviciilor oferite de Boutiquecuflori.ro, pot sa transmita sugestii si/sau intrebari si orice alte comunicari cu privire la Produse si/sau Servicii numai in cazul in care folosesc un limbaj civilizat, adecvat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, defaimator, nu contine virusi si nu incalca in niciun fel drepturile/ interesele altor persoane. Boutique cu Flori isi rezerva dreptul de a nu raspunde si/sau de a sterge orice fel de Comentariu, recenzie sau comunicare ce nu respecta cerintele indicate mai sus.

3.          DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1.        Continutul digital precum si domeniul si subdomeniile acestui Site sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand Boutique cu Flori si/ sau colaboratorilor sai ori altor parti terte.

3.2.        Este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul digital la care aveti acces, sa il distribuiti, sa il afisati/ inversati/ alterati sau sa il exploatati in orice alta maniera, partial sau integral, fara acordul prealabil scris al Boutique cu Flori. Pentru orice intrebari legate de drepturile de proprietate intelecutala si/sau drepturi conexe va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de email boutiqcuflori@gmail.com.

4.          MINORI

4.1.        Produsele si/sau Serviciile disponibile pe Site pot contine sau include bauturi alcoolice. Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, achizitionarea unor astfel de Produse si/sau Servicii este strict interzisa.

4.2.        In orice caz, pentru inregistrarea unui Cont Boutique cu Flori si/sau pentru  plasarea de Comenzi, este obligatoriu sa aveti 18 ani impliniti.

5.          CONTUL BOUTIQUE CU FLORI

5.1.        Deschidere Cont

5.1.1.    Serviciul Platformei denumit "Contul meu" (pe scurt "Serviciul") este furnizat de Boutique cu Flori in mod gratuit pentru uzul dvs. strict personal, in conditiile si cu respectarea Termenilor si Conditiilor.

5.1.2.    In calitate de Vizitator, aveti dreptul si in niciun caz obligatia de a va crea un Cont Boutique cu Flori prin completarea formularului dedicat.

5.1.3.    In ipoteza in care nu doriti sa va inregistrati in calitate de Utilizator Boutique cu Flori, aveti in continuare posibilitatea de naviga si a plasa comenzi pe Site.

5.1.4.    In toate cazurile, va obligati si sunteti de acord sa nu folositi Platforma si/sau Serviciul/Continutul digital in alte scopuri decat cele reglementate prin prezentul Document.

 

5.2.        Date de acces

5.2.1.    Datele dvs. de acces/logare in Cont trebuie sa ramana strict confidentiale si sa nu fie distribuite ori facute cunoscute altei persoane.

5.2.2.    Daca cunoasteti sau suspectati ca altcineva va cunoaste datele de inregistrare in Cont trebuie sa ne anuntati imediat.

5.2.3.    Daca va uitati parola, va rugam utilizati serviciul de reamintire dedicat (aceasta optiune poate fi gasita in dreptul casetei de inregistrare in Contul meu sub denumirea  "Ai uitat parola?").

 

5.3.        Activitatea desfasurata prin intermediul Contului

5.3.1.    Prin accesarea Contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

5.3.2.    Boutique cu Flori nu poate fi considerata responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

5.3.3.    Daca Boutique cu Flori are motive sa creada ca este posibil sa existe o incalcare a securitatii sau a utilizarii abuzive a Serviciului sau a Platformei prin intermediul Contului dvs., este posibil sa va solicitam sa va schimbati parola sau, dupa caz, sa suspendati/suspendam utilizarea Serviciului.

 

5.4.        Limitari

5.4.1.    Ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea sau de a sterge Contul Utilizatorului in cazul in care constatam sau avem motive rezonabile sa consideram ca Utilizatorul a folosit informatii neconforme cu realitatea sau utilizeaza Boutiquecuflori.ro cu incalcarea Termenilor si Conditiilor.

5.4.2.    Accesul dvs. la Site-ul si Serviciul Boutique cu Flori poate fi ocazional limitat pentru a permite o intretinere de rutina.

5.4.3.    Desi luam toate masurile si precautiile rezonabile in legatura cu Contul dvs., nu oferim nicio garantie (explicita sau implicita) de niciun fel cu privire la continutul sau functionarea acestuia. Nu garantam, spre exemplu, ca utilizarea Serviciului nu va fi niciodata intrerupta sau fara erori. Prin urmare, aveti reprezentarea faptului ca Boutique cu Flori este exonerata de orice astfel de raspundere, pretentie ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu utilizarea Serviciului de catre dvs.

6.          DECLARATII SI GARANTII

6.1.        In calitate de Vizitator/Utilizator/Client, garantati faptul ca:

a)    Atunci cand interactionati cu Boutique cu Flori actionati intotdeauna cu buna-credinta si ne furnizati informatii corecte, complete si conforme;

b)    Actualizati in mod prompt datele dvs. de inregistrare/comanda sau alte informatii pe care le furnizati Boutique cu Flori, pentru a le mentine corecte, actuale si complete; Actualizarile pot fi facute oricand prin accesarea sectiunii Informatii Cont din Contul meu. Acest lucru ne va ajuta sa ne asiguram că Serviciul pe care il furnizam este corect, conform si actual. 

c)    Atunci cand ne comunicati informatii cu privire la terte persoane (cum ar fi, de exemplu, informatii privind destinatarul unui aranjament floral) actionati intotdeauna cu buna-credinta, in baza consimtamantului furnizat sau in mod rezonabil prezumat al persoanei vizate si nu aveti niciun indiciu pentru a considera ca furnizarea/comunicarea datelor destinatarului/tertei persoane ori livrarea Produselor si/sau Serviciilor Boutique cu Flori ar fi de natura a cauza orice fel de neplaceri persoanei vizate sau de a afecta in mod semnificativ drepturile si/sau interesele sale legitime. 

6.2.        Utilizarea Serviciului este destinata sa faciliteze achizitiile dvs. realizate prin intermediul Platformei.

6.3.        Serviciul  si, in general, Platforma, nu trebuie utilizat/a in urmatoarele scopuri:

a)    Publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, materiale, Comentarii, sau informatii ilicite, nelegale, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile in orice alt mod;

b)    Hartuirea, defaimarea, tulburarea, amenintarea sau incalcarea in orice alt mod a drepturilor legitime ale altora, incluzand drepturile de protectie a datelor;

c)    Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice;

d)    Interferarea cu utilizarea Site-ului de catre oricare alt Vizitator/Utilizator/Client;

e)    Incercarea de a modifica/altera/afecta in orice mod Continutul digital;

f)     Incarcarea, publicarea sau transferarea in orice mod a unor fisiere care contin virusi, spyware, malware, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora sau limita/afecta functionalitatea Platformei, a Serviciului Boutique cu Flori ori a Continutului digital;

g)    Utilizarea oricarei comunicari sau a oricarui Continut digital sau informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele legitime Boutique cu Flori sau cu activitatea noastra ori a afiliatilor/partenerilor nostri;

h)    Intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta Boutiquecuflori.ro in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Site-ului;

i)     Incercarea de a obtinte acces neautorizat la orice alte conturi Boutique cu Flori, sisteme informatice sau retele asociate Boutiquecuflori.ro;

j)     Incercarea de a obtine materiale sau informatii printr-un mijloc care nu a fost facut disponibil de  Boutiquecuflori.ro a sau permis expres de catre Noi.

6.4.        ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE DEMERSURILE JUDICIARE CE SE IMPUN IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

7.          CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

7.1.        Boutique cu Flori este Operator inregistrat de date cu caracter personal. Numarul de inregistrare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: 32414.

7.2.        Prin vizitarea si utilizarea Platformei ne furnizati informatii care va pot fi atribuite intr-o anumita masura.

7.3.        Sunteti de acord si aveti reprezentarea faptului ca datele dvs. sunt utilizate in conformitate cu sectiunea Protectia datelor (Data Policy) disponibila pe Site. 

7.4.        In cazul in care furnizati informatii despre alte persoane (de exemplu, adresa de domiciliu), prin prezenta confirmati in mod expres ca aveti consimtamantul acestor persoane de a ne furniza datele necesare pentru livrarea Produselor si/sau Serviciilor Boutique cu Flori.

7.5.        In orice caz, Boutique cu Flori se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legislatia specifica privind protectia datelor, incluzand, dar fara a se limita la prevederile GDPR iar, la cererea dumneavoastra trimisa la adresa boutiqcuflori@gmail.com se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma si/sau sa inceteze/limiteze prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

8.          PRODUSE

8.1.        Boutiquecuflori.ro foloseste descrieri sugestive pentru Produsele si/sau Serviciile comercializate pe Site. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere ca fotografiile disponibile pe acest Site au scop informativ.

8.2.        In anumite situatii specifice, nuantele florilor din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate pe Site, in functie de disponibilitate.

8.3.        De asemenea, marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor livrate poate fi usor diferita fata de marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor disponibile pe Site.

8.4.        In masura in care Produsele disponibile pe Site nu sunt relevante pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne solicita crearea si livrarea unui buchet personalizat sau de o alta culoare, in cazul in care acesta nu este afisat pe site.

8.5.        In cazul in care anumite Produse (de exemplu, flori, ambalaje, elemente decorative, suporturi buchete etc) lipsesc de pe stoc, va vom instiinta pentru eventualele modificari.  

8.6.        In cazul in care nu putem furniza toata sau o parte din comanda dvs., va vom instiinta cat de curand posibil, aducandu-va la cunostina posibilitatea de a obtine rambursarea partiala sau integrala a comenzii, dupa caz.

8.7.        Daca aveti probleme legate de o comanda, probleme ce nu ar putea fi rezolvate prin utilizarea adresei electronice de contact sau cu ajutorul Reprezentantul nostru Customer Service, pentru o conciliere gratuita va rugam sa apelati la urmatorul numar de telefon 0759 018 445 sau sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de e-mail:  boutiqcuflori@gmail.com

9.          SERVICII

9.1.        Florariile Boutique cu Flori va propun o gama variata de servicii. In cele ce urmeaza va supunem atentiei atat serviciile care ne-au consacrat, cat si cele pe care le-am dezvoltat recent cu acelasi profesionalism si aceeasi dedicare:

a)    Livrarile de flori la domiciliu oriunde in Romania in maxim 4 ore si oriunde in lume in maxim 24 ore

b)    Realizarea la comanda a aranjamentelor florale pentru orice ocazie

c)    Realizarea la comanda a buchetelor de mireasa si a florilor de nunta

d)    Amenajari si proiectari gradini si spatii verzi

e)    Amenajari interioare cu plante ornamentale

f)     Distributie si vanzare flori en gross.

10.        PRETURI

10.1.      Toate preturile aferente Produselor si/sau Serviciilor afisate de Boutiquecuflori.ro sunt exprimate în Lei si includ TVA.

10.2.      La preturile afisate se adauga taxele de livrare, care pot diferi in functie de orasul si/sau tara unde se efectueaza livrarea.

10.3.      Pretul final platit de Client este format din pretul Produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

10.4.      Pe siteul www.Boutiquecuflori.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.

10.5.      Pretul final de achizitie este cel care a fost confirmat in pagina de Finalizare comanda; acesta va aparea in confirmarea de comanda si/sau in cuprinsul facturii.

10.6.      In cazul in care exista o neconcordanta intre pretul initial afisat si cel din sectiunea “Finalizare comanda”, Clientul va achita pretul indicat in sectiunea “Finalizare comanda”.

10.7.      Valoarea minima a unei Comenzi este de 69,9 Lei (aproximativ 15 Eur) prin raportare la conditiile contractuale incheiate cu partenerii nostri, precum si prin raportare la costurile minime necesare pentru procesarea comenzilor Boutiquecuflori.ro.

10.8.      Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile afisate pe Boutiquecuflori.ro, fara o notificare prealabila. Aceasta deoarece pretul de achizitie al florilor si/sau al serviciilor suport poate varia (de exemplu in perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul de achizitie al Produselor si/sau Serviciilor creste).

10.9.      In cazul in care Clientul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea Produsului, Boutiquecuflori.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

11.        COMENZI

11.1.      Prin Comanda, Clientul Boutique cu Flori va specifica in mod obligatoriu pretul, modalitatea de plata si detaliile necesare pentru livrare.

11.2.      Contractul dintre Boutique cu Flori si Client se considera incheiat la momentul validarii Comenzii de catre Vanzator, prin transmiterea e-mailului de confirmare privind finalizarea comenzii. Validarea Comenzii are loc ulterior creditarii contului Vanzatorului de catre Cumparator.

11.3.      Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza faptul ca : (i) a implinit varsta de 18 ani si (ii) datele pe care le-a furnizat sunt reale, complete si corecte, Boutique cu Flori nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu decurgand din sau in legatura cu furnizarea unor date nereale, incorecte sau incomplete ori, utilizate de Client fara permisiunea destinatarului.

12.        PLATI

12.1.      Plata Produselor si/sau Serviciilor Boutique cu Flori se poate efectua online, cu cardul credit sau de debit, prin Paypal, prin virament bancar (ordin de plata), si Mandat postal online.

12.2.      Daca plata se face online, prin cardul de debit sau de credit, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.

12.3.      Boutique cu Flori accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

12.4.      Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va va oferi informatiile relevante cu privire la Comanda dvs.

13.        LIVRARE

 13.1.    General

13.1.1.  Inainte de a plasa o comanda, va rugam sa consultati intervalele orare disponibile pentru livrare precum si preturile afisate.

13.1.2.  Comenzile plasate pe site-ul Boutiquecuflori.ro sunt livrate folosind curierii proprii ai Vanzatorului.

13.1.3. Pentru a evita problemele sau orice fel de intarzieri la livrare, va rugam sa va asigurati ca ati inclus toate detaliile adresei de domiciliu vizate si numarul de telefon.  

13.1.4. In ipoteza in care activati optiunea Doresc livrare anonima, suntem obligati sa pastram confidentialitatea deplina privind livrarea, cu respectarea clauzelor contractuale intervenite intre Noi, precum si cu respectarea prevederilor legale in materie. 

13.2.    Destinatii si Intervale orare

13.2.1.  Vanzatorul livrează Comenzile dvs. in orasele din Romania intr-un interval de maxim 4 ore de la data confirmarii platii pentru buchetele disponibile in localitatea respectiva si International în maxim 24 ore de la data confirmarii platii.

13.2.2.  Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare în aceeasi zi, este ora 19:00 (de luni până duminică) pentru livrari in Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Brasov, Baia Mare, Constanta si Oradea.

13.2.3.  Ora limita de plasare a comenzilor cu livrare în aceeasi zi in restul oraselor din Romania este ora 18:00, de luni pana duminica.

13.2.4.  In cazul livrarilor internationale, Vanzatorul garanteaza doar data livrarii, nu si intervalul orar de livrare. In zilele de duminica nu se efectuează livrari internationale.

13.3.    Limitari

13.3.1.  Va rugam sa tineti cont de faptul ca transportatorul va livra marfurile la adresa furnizata de dvs. cu buna-credinta.

13.3.2.  Boutique cu Flori nu isi asuma niciun fel de responsabilate in situatia in care destinatarul buchetului sau aranjamentului floral nu se gaseste la adresa, destinatarul refuza primirea comenzii ori confirmarea livrarii.

13.3.3.  In ipoteza in care destinatarul buchetului/aranjamentului nu se gaseste la adresa iar transportatorul nu poate solicita unei alte persoane sa accepte livrarea in numele destinatarului  (cum ar fi, de exemplu, un vecin),  va fi anuntat expeditorul si se va reincerca livrarea ulterior.

13.4.    Imposibilitate de livrare

13.4.1.  In cazuri exceptionale, este posibil ca livrarea la data si ora de livrare alese de dvs. sa nu poata fi realizata. In astfel de circumstante, va vom contacta fara intarziere pentru a efectua aranjamente alternative de livrare sau, daca preferati, pentru a va da posibilitatea de a va anula comanda.

13.4.2.  Nu putem fi considerati raspunzatori pentru neindeplinirea obligatiilor noastre in cazul in care imposibilitatea de livrare este rezultatul unor intamplari imprevizibile si inevitabile (cum ar fi incendii, inundatii, cutremure, furtuni sau alte catastrofe naturale, razboi, invazie, greva, blocarea sau intreruperea/insuficienta serviciului de energie electrica, a serviciului telefonic samd).

13.4.3.  Clientul va fi informat fara nicio intarziere nejustificata in situatia in care, din motive neimputabile Vanzatorului, livrarea nu este posibila in localitatea indicata prin Comanda. In acest caz, comanda se va considera anulata iar suma achitata de Client va fi rambursata in integralitate.

13.4.4.  Clientul va fi informat fara nicio intarziere nejustificata in cazul in care livrarea Produsului si/sau Serviciului nu poate fi efectuata din culpa exclusiva a Vanzatorului. In acest caz, suma achitata de Client va fi rambursata in termen de cel mult 14 zile de la data informarii mai sus mentionate.

14.    RETRAGERI SI ANULARI

 

14.1.      Retrageri

14.1.1.  Potrivit pervederilor OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din Contractul intervenit intre Parti in termen de cel mult 14 zile de la data livrarii Produselor si/sau Serviciilor.

14.1.2.  Ne pare rau, acest drept nu poate fi exercitat in cazul Produselor susceptibile a se deteriora rapid ori in cazul Produselor personalizate conform specificatiilor dvs.

14.1.3.  Pentru a va putea exercita dreptul de a va retrage din Contract (in cazul Produselor non persisabile si nepersonalizate), trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de retragere printr-o declaratie clara, furnizandu-ne numele dvs. si detaliile comenzii pe care doriti sa o anulati. Nu este necesara o justificare a deciziei dvs. de retragere.

14.1.4.  Pentru a ne comunica decizia mentionata mai sus, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau  telefon suport clienti in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.

14.1.5.  In situatia in care decideti sa va retrageti din Contract, trebuie sa returnati Produsele vizate in termen de 14 zile de la data comunicarii declaratiei dvs. de retragere.In ipoteza in care returnarea Produselor se realizeaza prin curier, veti suporta contravaloarea cheltuielilor de returnare.

14.1.6.  In cazul in care va exprimati optiunea pentru retragere conform celor de mai sus, Boutique cu Flori ramburseaza contravaloarea integrala a Comenzii dvs. fara intarzieri nejustificate dar in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei dvs. de retragere.

14.1.7.  Pentru rambursare, Boutique cu Flori va folosi aceleasi modalitati de plata precum cele folosite de dvs. pentru tranzactia initiala.

 

14.2.      Anulari

14.2.1.  Daca din orice motiv, doriti sa modificati sau sa anulati comanda dvs. va rugam sa ne contactati utilizand informatiile de Contact precizate mai sus.  

14.2.2.  Daca solicitarea dvs. de anulare intervine inainte de data si intervalul orar specificat pentru livrare, Boutique cu Flori va returneaza contravaloarea integrala a Comenzii. 

14.2.3.  Daca livrarea nu poate fi efectuata la data si/sau intervalul orar mentionat/a prin Comanda, aveti la dispozitie urmatoarele variante:  

-        anularea comenzii si rambursare integrala sau

-        rearanjarea livrarii la o alta data/interval orar, pe cheltuiala noastra. 

14.2.4.  De asemenea, daca Produsele sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, ne puteti cere anularea Comenzii sau relivrarea Produselor comandate in conditii optime. 

14.2.5.  Daca solicitarea dvs. de anulare survine pe fondul unei erori neimputabile Vanzatorului sau ulterioare intervalului specificat pentru livrare, vom rambursa contravaloarea comenzii, mai putin costurile de livrare.

14.2.6.  Boutique cu Flori garanteaza satisfactia la fiecare comanda si va permite sa trimiteti flori cu incredere, oriunde in lume. Garantam inalta calitate a serviciilor noastre. Daca dupa parcurgerea pasilor de mai sus nu sunteti complet multumiti, asiguram:

-        100% returnarea sumei achitate;

-        100% livrarea unui nou buchet;

-        100% posibilitatea păstrării buchetului iniţial.

15.         GARANTII

15.1.      General

15.1.1.  Produsele comercializate de Boutique cu Flori beneficiaza de garantie in baza legislatiei în vigoare (OG nr. 21/1992, Legea nr. 449/2003, OG nr. 174/2008).

15.1.2.  Detalii despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate pe Site.

15.1.3.  Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de Produse pot fi predate/deveni accesibile odata cu livrarea sau pot fi solicitate prin e-mail.

15.1.4.  Boutique cu Flori va valida solicitarea dvs. de garantie doar daca Produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei.

15.1.5.  Returnarea Produsului se poate realiza la sediul Florariilor Boutique cu Flori sau prin curierat la oricare din punctele de lucru mentionate prin rubrica Contact.

15.1.6.  Garantia nu va fi acordata in cazul Produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri.

 

15.2.      Produse neperisabile

15.2.1.  Produsele ce nu sunt susceptibile a se deteriora rapid beneficiaza de o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata.

15.2.2.  Activarea garantiei mentionate mai sus presupune inlocuirea sau rambursarea contravalorii Produselor neperisabile ce se dovedesc a fi neconforme/defecte, cu privire la care Clientul ne notifica in scris.  

15.2.3.  Aceasta din urma notificare trebuie sa ne parvina in termenul legal si sa trateze aparitia unei situatii de neconformitate/deficienta a Produselor intervenita in termen de cel mult 2 ani de la data livrarii acestora. 

15.2.4.  Solutionarea cererilor dvs. cu privire la garantii va avea loc in termen de 15  zile calendaristice de la comunicarea cererii.   

 

15.3.      Produse perisabile

15.3.1.  In cazul Produselor perisabile, Vanzatorul ofera Clientului o garantie de 7 zile pentru prospetimea florilor, sub conditia respectarii regulilor de intretinere mentionate pe eticheta Produselor.

15.3.2.  In cazul produselor perisabile, va vom raspunde si vom solutiona cererea dvs. de indata, fara intarzieri nejustificate.

 16.        SOLUTIONAREA DISPUTELOR

16.1.      In toate cazurile, Vanzatorul si Cumparatorul vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau acesti Termeni si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.

16.2.      In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la Produsele si/sau Serviciile Boutique cu Flori ce nu au fost solutionate cu ajutorul reprezentantilor nostri Costumer Service, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica boutiqcuflori@gmail.com.

17.        PARTENERI

17.1.      Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

17.2.      Cu toate acestea, Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile asumate prin Contract si prin intermediul acestor Termeni si Conditii.

18.        FORTA MAJORA

 18.1.      Niciuna din Parti nu raspunde de neexecutarea/ executarea necorespunzatoare a obligatiilor asumate, daca neexecutarea/ executarea necorespunzatoare este consecinta Fortei majore sau a Cazului fortuit.

18.2.      Prin Forta majora se întelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

18.3.      Prin Caz fortuit se intelege orice eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre cel care ar fi fost chemat sa raspunda daca evenimentul nu s-ar fi produs.

18.4.      Daca potrivit legii, o Parte contractanta este exonerata de raspundere pentru incidenta unui Caz fortuit, ea este de asemenea exonerata si in caz de Forta majora.

19.        RETELE DE SOCIALIZARE / SOCIAL MEDIA

19.1.      Apreciem Feedback-ul dvs. cu privire la Produsele si/sau Serviciile noastre indiferent daca utilizati Platforma si/sau Paginile noastre de social media.

19.2.      Va rugam sa retineti ca prevederile prezentului Document sunt aplicabile si atunci cand utilizati oricare dintre site-urile sau paginile noastre de social media.

19.3.      Daca ne contactati in legatura cu o reclamatie, un membru autorizat al echipei noastre online se va stradui sa va raspunda si sa solutioneze reclamatia dvs. in timp util, in conformitate cu politica Boutique cu Flori privind serviciile pentru clienti.

19.4.      Prin postarea unui Comentariu sau Feedback pe oricare dintre paginile noastre de social media, sunteti de acord sa fiti singurii responsabili pentru continutul tuturor informatiilor pe care le afisati, incarcati sau transmiteti in orice alt mod.

19.5.      Sectiunea Declaratii si Garantii este aplicabila cu privire la orice comunicare sau interactiune cu Boutique cu Flori, inclusiv cea realizata prin intermediul retelelor de socializare.

19.6.      Garantati ca tot ceea ce postati, afisati sau incarcati pe paginile noastre de social media corespunde adevarului, este real, corect si oferit cu buna-credinta.  

19.7.      Sunteti de acord sa nu postati: Comentarii false, improprii sau inselatoare, fisiere care contin informatii confidentiale, Comentarii care includ atacuri personale, limbaj abuziv, inadecvat sau amenintator, incitare la violenta, comunicari comerciale neautorizate, viriusi sau alte coduri rau intentionate, sau orice alt fel de materiale sau informatii care incalca drepturile altor persoane ori drepturile si/sau interesele legitime Boutique cu Flori.

19.8.      Prin postarea pe paginile noastre de social media, sunteti de acord sa respectati ceilalti membri ai comunitatii, Clientii si echipa Boutique cu Flori.

19.9.      Ne rezervam dreptul de a modera continutul afisat de dvs. pe paginile noastre de social media. La discretia noastra, orice postari care nu sunt conforme paragrafelor de mai sus pot fi sterse. In toate cazurile, Boutique cu Flori isi rezerva dreptul de a elimina sau de a raporta orice postare care ar putea fi considerata inadecvata, ilicita sau ofensatoare.

19.10.   Incalcari repetate ale prezentei Sectiuni pot conduce la interzicerea, blocarea sau raportarea utilizatorului retelei de socializare vizate si, dupa caz, autoritatilor competente.

19.11.   Atunci cand utilizati paginile noastre de social media va rugam sa nu publicati informatii personale sau sensibile despre dvs. sau despre alte persoane, sau orice alt fel de informatii ce ar putea incalca dreptul la viata privata al altei persoane.

20.        FRAUDA

 20.1.      Orice comportament fraudulos care este in masura sa afecteze activitatea Boutiquecuflori.ro este strict interzis, Boutiquecuflori.ro rezervandu-si dreptul de a suspenda/ desfiinta contul Utilizatorului care are o astfel de conduita. Orice frauda/ tentativa de frauda vor fi raportate si pedepsite in conformitate cu legislatia in vigoare.

21.        LIMITARI

21.1.      Boutique cu Flori nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea improprie a Platformei sau a paginilor noastre de social media de catre Vizitatori sau Utilizatori. Este considerata improprie orice utilizare a Platformei/Paginilor noastre de social media realizata cu nesocotirea prezentelor Termeni si Conditii, ori cu nesocotirea legislatiei in vigoare.

21.2.      Sunteti de acord si va exprimati consimtamantul ferm si neechivoc asupra faptului ca Boutique cu Flori si/sau angajatii, reprezentantii, administratorii, colaboratorii, furnizorii, partenerii ori agentii nostri sunt exonerati de raspundere in legatura cu orice pretentie, disputa, cerere, litigiu ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu incalcarea acestor Termenil si conditii de catre dvs. sau in legtura cu orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a Platformei/Serviciului/Continutul digital/Paginilor de social media, precum si din utilizarea acestora de catre orice alta persoana care le acceseaza utilizand contul si/sau informatiile dvs. personale.

21.3.      Compania nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste Boutiquecuflori.ro ori cu privire la continutul paginilor noastre de social media si nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care Site-ul sau paginile de social media nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada limitata sau nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale si nici pentru eventualele erori (de exemplu, aparute pe fundalul unor modificari, setari, upgrade-uri etc. efecutate de societatea care se ocupa de hosting-ul Platformei). De asemenea, Boutique cu Flori nu este responsabila pentru compatibilitatea dintre dispozitivul/terminalul dvs. electronic si Platforma.

21.4.      In timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii pe care le afisam pe site/pe paginile noastre de social media, nu oferim nicio garantie, expresa sau implicita in legatura cu acuratetea acestora. Nu furnizam nicio garantie ca site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra.

21.5.      Compania isi rezerva dreptul de a schimba, suplimenta, modifica sau elimina in tot sau in parte Continutul digital ori de a suspenda sau desfiinta site-ul Boutiquecuflori.ro sau paginile dedicate afisate pe retelele de socializare, fara o notificare prealabila a Vizitatorilor/Utilizatorilor. 

22.        DISPOZITII FINALE

22.1.      Accesarea si/sau utilizarea Platformei sau a Paginilor noastre disponibile pe retelele de socializare echivaleaza cu acceptarea de catre Vizitator, fara obiectiuni, a Termenilor si conditiilor Boutique cu Flori, valoarea acestora fiind echivalenta cu cea a unui contract valabil incheiat.

22.2.      Ne rezervam dreptul de a suplimenta si/sau de a modifica din cand in cand prevederile prezentului Document. Orice astfel de modificari vor fi publicate pe Site, fiind responsabilitatea dvs. sa revizuiti Termenii si conditiile de fiecare data cand accesati Platforma.

22.3.      Modificarile antementionate vor fi efective in termen de 24 (douazecisipatru) de ore de la data afisarii pe Site urmand ca de la acest moment, toate tranzactiile ulterioare dintre dvs. si Noi sa fie guvernate de varianta actualizata a Termenilor si Conditiilor.

22.4.      In toate cazurile, Partile agreeaza faptul ca achizitia Produselor si/sau Serviciilor Boutique cu Flori are loc in Romania.

22.5.      Acesti Termeni si Conditii vor fi guvernati in relatia dintre Parti si vor fi interpretati în conformitate cu legea romana, partile fiind de acord sa se supuna jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

22.6.      In cazul in care orice prevedere din prezentul Document este considerata a fi neconforma prevederilor legale aplicabile, nevalabila sau care nu poate fi pusa in executare, integral sau partial, in baza legii aplicabile, o astfel de prevedere sau parte a acesteia va fi considerata in aceasta masura ca nefacand parte din prezentul Document, insa legalitatea, validitatea si forta executorie a celorlalte prevederi din prezentul Document nu vor fi afectate.

bottom of page